Gardenline - Plantăm armonie

Home - title»Noutăți»Gerarul în grădină

Gerarul în grădină

Ce putem face în grădină în luna ianuarie, luna lui Gerar?

Gerarul în grădină

Cu toate că plantele se află în stare latentă, somn adânc, există câteva lucrări de făcut și acum. Iată:

  • Pentru a le proteja de rupturi și răniri, să ușurăm crengile arborilor și arbuștilor cu grijă după fiecare ninsoare mai mare: greutatea excesivă le poate rupe.
  • Toaletarea arborilor și a pomilor fructiferi. Atenție, crengile uscate și scoarța îndepărtată trebuie obligatoriu adunate și arse pentru înlăturarea definitivă a părților eventual contaminate de insecte și bacterii.
  • Să ocrotim păsările din grădină ajutându-le să treacă peste ger, prin hrană bogată în semințe oleaginoase. Atenție însă: dacă am început să hrănim păsările, această activitate trebuie continuată până primăvara!
  • Putem schița planul grădinii pe 2017, în diversificarea florilor și aranjamentelor vii vă ajută inginerii noștri peisagiști.
  • Să nu uităm nici de plantele de interior: frunzele trebuie șterse de praf pentru a debloca porii, iar în nopțile foarte reci e bine să tragem perdelele între plante și geam, pentru a le proteja de îngheț.

Dacă aveți întrebări legate de grădină, doriți să vă consultați cu specialiștii nostri, sau visați la un peisaj pe care doriți să-l realizați în 2017, contactați-ne la numerele de telefon 0372-749.475 sau 0731-808.300.

Cu drag, Echipa Gardenline

Save