Gardenline - Plantăm armonie

Home - title»Noutăți»Cum îmbunătățim calitatea aerului din birouri?

Cum îmbunătățim calitatea aerului din birouri?

Plantele la ghiveci sunt folosite pentru înfrumuseţarea spațiilor de secole întregi, dar ştiaţi că ele sunt şi filtre foarte puternice de purificare a aerului din jurul nostru?

Majoritatea dintre noi petrecem mare parte din timp în spații închise. Deși poate părea greu de crezut, există situații în care aerul din încăperile în care ne petrecem majoritatea timpului poate să fie mai dăunător decât cel din exterior. Calitatea aerului pe care-l respirăm este de o importanță majoră pentru că sănătatea noastră este influenţată de mediul în care trăim.

Cum îmbunătățim calitatea aerului din birouri?

Conform unor cercetări desfășurate de către cei de la NASA (National Aeronautics and Space Administration), s-a descoperi faptul că, majoritatea plantelor din interior elimină până la 87% din toxinele din aer, filtrează poluanții și dioxidul de carbon, eliberează oxigen, reglează nivelul umidității aerului, îmbunătățindu-i astfel calitatea.

Plantele de interior purifică aerul, colectând moleculele contaminate în sol, loc unde microorganismele transformă compușii organici volatili în hrană pentru plantă. Prezenţa plantelor ornamentale naturale la birou au o serie de beneficii precum:

a) Aer mai curat

b) Stare de sănătate mai bună

c) Productivitate și creativitate crescută

d) Plantele contribuie la reducerea consumului de energie

Plantele contribuie la o stare de bine, reduc strestul și previn îmbolnăvirea, reduc oboseala, durerile de cap, tusea, simptomele de gripă prin creșterea umidității și prin reducerea prafului din încăperi.

Daca aveti nevoie de ajutor echipa Gardenline, membră a grupului Medline, vă oferă consultanță și oferă servicii de întreținere a plantelor de interior.